Heuvelman Ibis

Heuvelman Ibis
Wij zijn specialisten in waterbouw. Heuvelman Ibis kent een rijke historie van bijna 50 jaar aan gerealiseerde waterbouwprojecten.

Onze specialismen zijn: baggerwerken, kust- en oeverwerken, waterbouwkundige werken en staalbouw. Wij zijn gedreven en werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Wij zijn een modern en innovatief waterbouwbedrijf met oog voor duurzaamheid. Wij onderscheiden ons door in eigen beheer te werken aan nieuwe producten, methodieken en technologieën. Een bedrijf dat past in de huidige tijd, waarin aanbestedingen steeds vaker plaatsvinden op basis van
UAV-GC, Bouwteam en Design & Construct. Van ontwerp tot oplevering of enkel een deelproject.
 
De coördinatie van onze projecten vindt plaats vanuit onze twee vestigingen; Delfzijl en Leer. Onze eigen werkplaats (staalbouw en technische dienst) is gevestigd aan de Industriepark 1-3 te Farmsum.

Ben jij op zoek naar een unieke en uitdagende ervaring? Wij hebben elk jaar stagemogelijkheden. Door middel van deze stages leer je ons bedrijf kennen en doe je waardevolle ervaring op die essentieel is voor het begin van jouw carrière. Onze stages zijn direct gerelateerd aan onze bedrijfsactiviteiten (technisch, nautisch of bedrijfseconomisch). Hierdoor heeft jouw bijdrage gedurende je stage, direct impact op het succes van onze organisatie. Daarnaast horen wij graag van jou, welke ervaringen jij wilt opdoen gedurende jouw stage. Wij hebben ruimte voor zowel meewerkstages als afstudeerstages.

Wij hebben stagemogelijkheden beschikbaar voor de volgende studies:
- Built Environment/Civiele techniek
- Middenkaderfunctionaris Infra

Voor vragen, neem gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0596-619911. Hetzelfde geldt als jouw opleiding niet in de bovenstaande opsomming staat. Dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

Heb je interesse? Neem gerust een kijkje op onze website: https://www.heuvelman-ibis.nl/stages/

Logo-Heuvelman-Ibis.jpg