Alsema B.V.

Bij Alsema zijn we gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen. Dit doen we voor on- en offshore markten. We zijn een familiebedrijf dat gevestigd is in Zuidlaren. Met ons vaste team van ongeveer 80 collega’s en een flexibele schil, zetten we ons dagelijks in voor verschillende projecten. We bedienen onze opdrachtgevers in verschillende disciplines zoals hoog-, midden- en laagspanningsverbindingen en Gas & Water projecten. Daarnaast ontwikkelen en maken we diverse materieelstukken zelf in onze eigen werkplaats en smederij.

Bij alles wat we doen combineren we ouderwets vakmanschap graag met innovatieve technieken waarbij we out of the box denken. Noem ons eigenwijs, maar vaak proberen we net even buiten de gebaande paden te gaan. We houden van een informele sfeer, goede koffie, korte lijntjes en waarderen eigen inbreng. We staan open voor nieuwe ideeën en creatieve oplossingen die passen bij de huidige tijdsgeest.

Aankomend talent is dan ook altijd van harte welkom. Het hele jaar verwelkomen we verschillende (afstudeer)studenten van verschillende instituten. De afstudeeronderwerpen zijn hierbij net zo divers als de opleidingen van de studenten. Bij ons belandt een (afstudeer)stageproduct zeker niet onderin de bekende lade. Verschillende afstudeerders zijn na hun stage bij ons gebleven en we mogen hen nu collega’s noemen.

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waar je je niet zult vervelen en waar meer dan genoeg ruimte is voor eigen inbreng? We komen graag met je in contact. Neem gerust contact met ons op of kijk alvast op onze website www.alsema.nl

Alsema_logo_1.jpg