Oosterhof Holman

In ruim een eeuw tijd is Koninklijke Oosterhof Holman uitgegroeid tot een complete speler in de veelzijdige markt van de grond-, weg-, waterbouw en de milieutechniek. Onze diverse specialismes zijn niet alleen op zichzelf succesvol; ze versterken elkaar ook effectief en efficiënt in integrale projecten. Van ontwerp en advies tot en met realisatie en onderhoud, bij Oosterhof Holman kunnen we het complete totaalplaatje bieden. 

Ben je op zoek naar een veelzijdige en leerzame leerwerkplek, stageplaats of afstudeeropdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks vinden leerlingen van diverse mbo-, hbo- en universitaire opleidingen hun weg naar ons bedrijf. We bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving waar je waardevolle kennis opdoet en je vaardigheden optimaal kunt benutten en ontwikkelen. 

Voorbeelden van projecten waar studenten civiele techniek vorig jaar bij ons aan werkten zijn bijvoorbeeld Diepswallen KollumZernikelaan en Brug Dronryp. Dat laatste project was Rowan Langedijk bij betrokken tijdens zijn stage bij Oosterhof Holman Beton en Waterbouw vorig jaar. “Ik heb een leuke en vooral leerzame tijd gehad bij Oosterhof Holman,” vertelt Rowan. “Brug Dronryp was een zeer interessant project om bij betrokken te mogen zijn! De opdrachten die ik kreeg waren erg divers en ik kon ook merken dat er wat met de resultaten van mijn opdrachten werd gedaan. Ik werd helemaal betrokken bij het project en alle hoogtepunten. Vrijwel iedereen waar ik mee samenwerkte was erg behulpzaam, collega’s namen de tijd om hun vakkennis met mij te delen en mij te begeleiden. Ik zou een stage bij Oosterhof Holman zeker aanbevelen.”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Check www.oosterhof-holman.nl 

Koninklijke_Oosterhof_Holman_1.jpg