Hoofdpartner Civiele Techniek: A.Hak

A.Hak zorgt al sinds 1963 voor duurzame verbindingen. Ze realiseren oplossingen voor ondergrondse infrastructuur en gerelateerde bovengrondse installaties. Zowel transportleidingen, distributienetwerken voor elektriciteit, warmte, gassen, water en andere vloeistoffen worden door het bedrijf ontwikkeld. De focus is gericht op ontwikkelingen rond de energietransitie. Daar liggen voor A.Hak veel kansen.

De kernactiviteiten uit ons bijzonder brede aanbod van diensten en producten bestaan uit het aanleggen van ondergrondse transportleidingen, transmissiekabels als distributienetwerken voor elektriciteit, warmte, gassen, water en andere vloeistoffen. A.Hak is in de gehele keten actief: van ontwerp, constructie en inbedrijfstelling tot operationeel onderhoud en ontmanteling. Duurzaam verbinden is het motto.

Duurzaam verbinden bereiken we onder andere door middel van onze CO2 voetprint sterk te verminderen. Bij de aanschaf van nieuw materieel kiezen we voor de meest duurzame optie en ook ons wagenpark is de laatste jaren flink verduurzaamd. 

Het bedrijf staat in de markt bekend als een technisch hoogwaardige leverancier van complexe ondergrondse projecten en diensten. A.Hak wordt de voorkeurswerkgever in haar sector met medewerkers die worden erkend vanwege hun competentie, integriteit en verantwoordelijkheid.

A.Hak heeft een aparte tak voor jongeren. Young A.Hak is het programma voor young professionals tot en met 35 jaar. Gericht op gezellige netwerkactiviteiten en persoonlijke ontwikkeling. Maar ook een denktank die zich buigt over de uitdagingen binnen het bedrijf.

Wil je meer informatie over projecten, vacatures of het bedrijf zelf? Ga dan snel naar de website van A.Hak.

image001.png