Headhuntersteam

Headhuntersteam intermediairs in talent!

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Werken voor of door Headhuntersteam.
Headhuntersteam is meer dan een bureau dat Bouwkundigen en Civiel technici inzet op detacherings- of interim basis bij onze opdrachtgevers.

Een 1e of 2e stap in je carrière is cruciaal voor het vervolg van je loopbaan. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij de markt maar nog belangrijker adviseren we jou in je wensen en ambities.

Headhuntersteam biedt een gevarieerd aanbod van projecten die je de kans geeft in een relatief kort tijdsbestek veel ervaring op te doen bij uiteenlopende opdrachtgevers. Dit faciliteren wij op detachering of zzp basis.

Ook bieden wij technisch talent de mogelijkheid een rechtstreeks dienstverband aan te gaan bij onze opdrachtgevers. Hierbij vervullen wij de rol van werver & selecteur.

Headhuntersteam geeft invulling aan tijdelijke en vaste banen!

Ons netwerk als 1e of vervolgstap in je loopbaan.
Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of projectmatige uitdaging of graag zekerheid zoekt bij een directe indiensttreding bij onze opdrachtgever. Maak kennis met ons netwerk.

Nieuwsgierig?
Neem contact op met Paul Sporrel van ons kantoor Groningen. Paul is bereikbaar op 050-5268884 of per mail op p.sporrel@headhuntersteam.nl

headhunterslogo0.jfif