Bouwselect

​​​​​​​Zicht op een baan nog voor je je opleiding afgerond hebt? Daar kan BouwSelect je bij helpen!

BouwSelect is een detacheringsbureau voor de bouw- en civiele techniek met vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Zwolle. We zijn al meer dan 10 jaar marktleider in Noord-Nederland op het gebied van arbeidsbemiddeling in deze sectoren. Wij richten ons op technici vanaf Mbo+ niveau. Wij werken voor: aannemers, architectenbureaus, ingenieursbureaus, overheden en woningbouwcorporaties.   

Wat wij belangrijk vinden: dat jíj elke dag met plezier naar je werk gaat.

Daarom voeren we om te beginnen een uitgebreid carrièregesprek met jou. Over wat jij het liefste wilt en het beste kan. Zo onderzoeken we welk werk het beste past bij jou en je loopbaanwensen. Wil jij werkvoorbereider worden bij een aannemer, tekenaar bij een architectenbureau of ga je liever bij een overheid aan de slag? Of zie je jezelf wel werken als onderaannemer in de houtskeletbouw of bij een adviesbureau op het gebied van duurzaam bouwen? Wij helpen je graag om deze lastige keuzes te maken. En wijzen je op mogelijkheden waar je zelf misschien niet aan gedacht had.

Met één carrièregesprek krijg jij toegang tot ons grote netwerk!

Waar wacht je nog op? Bel mij op 050 577 43 75 en maak meteen een afspraak. Of mail me je CV. Liever eerst onze actuele vacatures bekijken of meer te weten komen over ons bedrijf? Kijk op www.bouwselect.nl.

Jan Vrieling, Sales Manager bij Bouwselect

Logo-Bouwselect.png