Hoofdpartner Bouwkunde Van Wijnen

logo_rgb-scaled.jpg

Van Wijnen is onze trotse hoofdpartner bouwkunde!

Samen met ruim 2400 vakliefhebbers bouwen wij dagelijks aan ruimte voor een beter leven. Dit doen wij vanuit 27 locaties. We maken ons hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. Daarom zetten we vol in op innovatie.

Onze locatie in Groningen ontwikkelt, bouwt, transformeert, renoveert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, werken, zorgen en leren. Altijd met de wens van de klant als uitgangspunt. Onze circulaire wijk De Loskade, de TasmanToren, het Integraal Kindcentrum voor de Borgmanschool en de transformatie van studentenflats in de wijk Sunny Selwerd zijn projecten waar wij trots op zijn.

Bij ons kun je jezelf zijn. Werken bij Van Wijnen betekent werken in een omgeving waar jij jezelf kan zijn. Bovendien geven we jou alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingtrajecten.

In ons team heerst een informele sfeer. De saamhorigheid is groot, de lijnen zijn kort. Daarnaast wordt er zowel formeel als informeel veel georganiseerd. Tot slot behoren wij met het keurmerk World-class Workplace tot de beste werkgevers van Nederland. Daar zijn we trots op.

Voel je thuis bij Van Wijnen, kom bij ons werken. We vinden het leuk om nieuw talent te verwelkomen in ons team. De actuele vacatures vind je op werkenbij.vanwijnen.nl. Voor alle mogelijkheden kun je ook contact opnemen met Arnoud Gils (adjunct-directeur) via 06 20 84 81 79 of a.gils@vanwijnen.nl