Hoofdpartner Bouwkunde: Buro Decide

buro DECIDE is een bouwkundig ingenieursbureau, opgericht in 2016 en gevestigd in de stad Groningen met diverse vaste werknemers en een achterban van flexibele krachten. Dit team met een diversiteit aan achtergronden en vaardigheden geeft een invulling aan alle mogelijke opgaven omtrent bouwkundig advies en vormgeving van interieur, exterieur en omgeving. Van interne renovaties tot uitbreidingen en nieuwbouw in zowel landelijke als stedelijke context.

Vanuit de daadwerkelijke intentie van de opgave worden oplossingen aangedragen en gerealiseerd, rekening houdend met alle eisen, doelstellingen en randvoorwaarden. Naast een optimale invulling binnen dit kader, wordt getracht daarbuiten een aanvullende waarde te creëren voor zowel gebruiker, gebouw als omgeving.

De centrale rol die buro DECIDE inneemt bij het vertalen van het vraagstuk naar een ontwerp en de realisatie ervan, ontzorgt de opdrachtgever van verantwoordelijkheden en contractuele bezigheden in een steeds complexer wordende maatschappij en wereld van regelgeving. Door alle benodigde werkzaamheden die relevant zijn bij het ontwikkelen, realiseren en eventueel exploiteren en beheren van bouwplannen binnen het buro aan te bieden, blijft het proces eenvoudiger van structuur en is flexibiliteit een vooraanstaande vanzelfsprekendheid.

buro DECIDE is gespecialiseerd in transformaties, herontwikkeling en beleggingsvastgoed. Bestaande bebouwing heeft veelal meer kwalitatieve, constructieve en economische waarde dan in eerste oogopslag gewaardeerd. Bijpassende regelgeving biedt daarbij meer mogelijkheden dan nieuwbouw, waardoor een transformatie of herontwikkeling de juiste impuls kan zijn om de economische (beleggings-)waarde weer up-to-date en toekomstbestendig te maken.

Een jong bedrijf, waar alle projecten in teamverband in een informele sfeer worden opgepakt en uitgewerkt, waardoor een ieder zich verantwoordelijk voelt voor z’n bijdrage en trots op het resultaat. We hebben de ambitie om met ons huidige én aankomende talent een begrip in Groningen te worden als het om transformaties, herontwikkeling en beleggingsvastgoed gaat.

Ben jij aankomend talent en zoek je een (afstudeer)stage of wil je na je opleiding aan het werk? Als BIM-modelleur of allround bouwkundige ervaar je het gehele traject van aankoop tot oplevering. Naast het opdoen van kennis en ervaring binnen een bouwkundig ingenieursbureau, krijg je bij ons te maken met alle facetten van projectontwikkeling en leer je alle ins en outs van beleggingsvastgoed.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op of kijk op onze website www.burodecide.nl

decide-45px_Tekengebied-1.png