Bilfinger Tebodin

Maak kennis met Bilfinger Tebodin! 

We werken aan maatschappelijk relevante (engineering) projecten die iedereen aangaan. Zo werken we voor toonaangevende klanten binnen zeer uiteenlopende industrieën. Denk aan: olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ook leveren wij een actieve bijdragen aan de energietransitie die gaande is om de klimaatdoelstellingen te behalen. Volop variatie dus!

Onze engineers worden ingezet voor consultancy, engineering, projectmanagement, inkoop en constructie managementservices, in projecten vanuit onze eigen kantoren of bij onze klanten op locatie. Kortom: alles wat nodig is om een engineeringproject tot een succes te maken. Wij zijn Bilfinger!


En jij?

Elke dag is anders. Op het kantoor werk je samen met je team en andere disciplines aan de bouw van die nieuwe fabriek. Als collega van de afdeling Architectural, Structural, Building Services binnen een van onze kantoren werk je samen met andere bouwkundige professionals. In het team zitten engineers, lead engineers, bouwkundigen, constructeurs en HVAC specialisten. Het ontwerp van gebouwen en de gebouw gebonden installaties is jullie verantwoordelijkheid. Je werkt veel samen met andere afdelingen en met andere disciplines, zoals: werktuigbouwkunde, electrical engineering en procestechnologie. Wil je werken in een organisatie waarin je jezelf snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!


Heb je vragen over onze stages of het sollicitatieproces, neem gerust contact op met Annemarie Rossingh, Corporate Recruiter. Je kunt haar bereiken via e-mail: annemarie.rossingh@bilfinger.com of mobiel: 06 - 55 37 13 41.


Voor extra informatie over Bilfinger Tebodin, bezoek onze website: www.tebodin.bilfinger.com. Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Kijk op jobs.bilfinger.com. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van Bilfinger Tebodin en waar onze consultants en engineers mee bezig zijn.

Bilfinger_logo.png