Visser & Smit Bouw

Visser & Smit Bouw Groningen is een ontwikkelende bouwer die meedenkt met haar opdrachtgevers vanaf het eerste idee tot en met de nazorg van een project.

Met overige vestigingen in Amsterdam en Rotterdam zijn wij een unieke speler in de markt in het realiseren van complexe Utiliteits- en Industriebouw.

Wij zijn breed inzetbaar op het gebied van utiliteitsbouw, luchthavens, ziekenhuizen , elektriciteit, water, gas, food en de (petro)chemische industrie. In deze technisch en logistiek uitdagende, operationele omgevingen staat een verkorting van de bouwtijd hoog op het verlanglijstje. Met een eigen betonfabriek, timmerloods en werven beschikken wij over alle faciliteiten om snel (complexe) prefab betonnen elementen te produceren.

Bij Visser & Smit Bouw werken specialisten op het gebied van onder andere bouwtechnologie, werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering, projectleiding, Service & Onderhoud, Kwaliteit, Veiligheid en Milieu. Daarnaast geeft onze afdeling ID&T een extra dimensie met behulp van digitalisering doormiddel van bouwinformatiemodellen (3D).

De organisatie kent een informele werksfeer waarbij resultaatgericht samenwerken en ondernemerschap centraal staat. Visser & Smit bouw is een transparante organisatie waarbinnen 350 medewerkers enthousiast met elkaar samenwerken.

Een voormalig stagiaire en nu werkende bij Visser & Smit bouw aan het woord:

“Toen ik binnen kwam als stagiaire bij Visser & Smit bouw heerste er een open sfeer in het bedrijf en ik heb alle vrijheid gekregen om mijn eigen invulling te geven in mijn afstudeerstage. Nu werk ik als trainee bij Visser & Smit bouw en stroom ik uiteindelijk door in de functie die het beste bij me past. Ik word betrokken bij verschillende projecten zoals Mengstation Zuidbroek. Daarnaast zijn we samen met de jonge medewerkers bezig met de ontwikkelingen van het bedrijf en mag je je eigen input geven op verbetering.” Aldus Anthe de Vries, Stagiaire 2020.

Wil je meer informatie over projecten of het bedrijf zelf? Kijk op de website van Visser&Smit bouw: https://lnkd.in/eDcT5CP

VSB.png