Wie zijn wij?
Peutz adviseert op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Binnen deze disciplines werken we dagelijks aan innovatie en kwaliteitsoptimalisering. Het resultaat is een stevige, internationale positie in de utiliteitsbouw en industrie. Onze ingenieurs werken verspreid over vijf onafhankelijke bureaus, met vestigingen in binnen- en buitenland. Benieuwd naar onze projecten? Kijk dan eens op onze website www.peutz.nl en ontdek onze expertises.

Stage lopen of afstuderen bij Peutz?
Afstuderen of stage lopen bij Peutz staat garant voor een uitdagende en inspirerende periode bij een internationaal groeiend bedrijf. Bij Peutz heb je de mogelijkheid om aan je competenties te werken, zodat je een goede basis kunt leggen voor je toekomstige carrière. Spreekt dit jou aan? Stuur dan een motivatie naar recruitment@peutz.nl en wie weet loop jij binnenkort stage bij ons.
Kom werken bij Peutz
Een complex vraagstuk? Daar deins jij niet voor terug. Sterker nog: jij zoekt die uitdaging op. Je bent een onderzoeker, puzzelaar, uitvinder. Net als onze mensen bij Peutz. Wij werken internationaal aan de beste technische oplossingen. Voor iedereen die daarbij betrokken is. Van architect, ontwikkelaar tot de overheid. We zoeken iemand die binnen bestaande kaders, briljante verbindingen legt. Dat hoef je overigens niet in je eentje te doen. Bij Peutz omring je jezelf met sparringpartners. Als jij er naar uitkomt om onze impact te vergroten, kijk dan op onze vacaturesite www.werkenbijpeutz.nl. Zit er geen vacature tussen die je aanspreekt maar wil je wel graag kennis komen maken? Stuur dan een e-mail naar recruitment@peutz.nl en wie weet drinken we binnenkort vrijblijvend een kop koffie met elkaar.

Peutz.jpg