Wie zijn wij?
We zijn een toonaangevend internationaal ingenieursbureau dat met onderzoek en advies bijdraagt aan een veilige, duurzame en comfortabele leefomgeving. We adviseren o.a. op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica, akoestiek, trillingen, windtechnologie, AI, machine learning, energie, duurzaamheid en milieu.

Stagelopen, afstuderen of werken bij Peutz?
Werken, afstuderen of stagelopen bij Peutz staat garant voor een inspirerende uitdaging bij een internationaal groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie. Je werkt samen met de beste mensen in het vak en legt zo de perfecte basis voor je carrière.

Eindhoven, Haren, Mook en Zoetermeer
We hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In Nederland zijn het er vier: Eindhoven, Haren, Mook en Zoetermeer. De vestiging Mook heeft naast kantoorruimte ook vier laboratoria (Akoestiek, Brandveiligheid, Bouwfysica en Windtechnologie).

Dit is iets voor mij!
Een complex vraagstuk? Daar deins jij niet voor terug. Sterker nog: jij zoekt die uitdaging op! Je bent een onderzoeker, een puzzelaar, een uitvinder, net als de mensen bij Peutz. Bekijk onze socials (LinkedIn | Instagram | Facebook | YouTube) of ga direct naar www.werkenbijpeutz.nl voor een stage, afstudeeropdracht en vacatures.

Peutz.jpg